Languages

User login


blog de rroca


SIF 2019: Stockholm Internet Forum

SIF2019Del 15 al 17 de Maig, es celebra el Stockholm Internet Forum, on des de guifi.net hi participarem.

In memoriam - KNOPPIX - DEP

knoppixDe les notícies més tristes que es poden donar: En Knoppix, un incansable activista de la garrotxa que ens ha acompanyat des de sempre, ens ha deixat, descansi en pau.

guifi.net presenting at the 2018 FTTH Council in Valencia

This year the FTTH Council will be at Valencia,  from the 13th to the 15th of February. We will present at the "Governmental Day" and "How to make the right FTTH architecture choice" on the 13th afternoon workshops.

Presentamos en el FTTH Council 2018 de Valencia

Este año el FTTH Council se celebra del 13 al 15 de Febrero en Valencia. Nosotros presentamos en los workshops del "Governmental Day" y el de "How to make the right FTTH architecture choice" del dia 13 por la tarde.

Presentem al FTTH Council 2018 de València

Enguany el FTTH Council es celebra del 13 al 15 de Febrer a València. Nosaltres presentem als workshops del "Governmental Day" i el de "How to make the right FTTH architecture choice" del dia 13 a la tarda

Torna la COMUNIFICADORA, el programa d'impuls per a projectes d'economia col·laborativa de Barcelona

Nova edició de la COMUNIFICADORA, per impulsar projectes d'economia col·laborativa procomú.

La Comunificadora, el programa de Barcelona Activa per impulsar projectes d'economia col·laborativa del procomú, torna amb més formació, assessorament, acompanyament i orientació.

Aquest programa s'adreça a projectes, en gestació o ja en marxa, que necessiten un impuls per esdevenir procomuns o projectes del procomú que necessiten consolidar la seva viabilitat. Busquem projectes que es caracteritzin per la recerca de l'interès comunitari, amb models organitzatius i de sostenibilitat econòmica més democràtics i amb una governança participada, que connecti amb l'Economia Social i Solidària, amb l'ús de tecnologies lliures en les plataformes digitals, i una política de dades obertes.

Estamos contigo Pep! #totsambtupep

Con las libertades fundamentales de las personas y la neutralidad en Internet NO se juega.

Estem amb tu Pep! #totsambtupep

Amb les llibertats fonamentals de les persones i la neutralitat d'Internet NO s'hi juga.

Dilluns ja em queixava de la perillosa deriva que estava agafant tot plegat en relació a la falta de neutralitat a Internet, però és que encara ha empitjorat molt més.

Des del respecte que es mereix qualsevol opinió, és ABSOLUTAMENT INACCEPTABLE no només que s'alterin continguts a Internet, encara molt pitjor si es priva de llibertat o es persegueix a les persones que fan Internet possible, simplement per acusacions de naturalesa política.

Estem amb tu Pep!

Neutralitat a Internet

 

neutralitat a internetAquests dies s'han produït afectacions molt greus en l'àmbit de la neutralitat de la xarxa, i és que s'està demanant a operadores de telecomunicacions que alterin continguts de la xarxa, aspecte que s'ha fet evident quan Movistar i Vodafone han redirigit la web "ref1oct.eu" a una pàgina on hi apareix el logo de la Guàrdia Civil on s'hi fa referència a una intervenció judicial.

Contingut sindicat