Languages

User login


ZONA PENEDÈS


Hola. El meu nom és Lourdes i sóc membre de la Junta de la Urbanització Casa Roja sita a Banyeres del Penedès. Voldríem posar wi-fi a la Urbanització però no sé a qui dirigir-me ni com puc saber de qué preus els hi puc explicar a la resta de veïns. Hem podeu ajudar????

Moltes gràcies.

 

Lourdes

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Bones Lourdes t'he creat la

Bones Lourdes t'he creat la teva zona al Baix Penedes (guifi.net/banyeres) pq pugueu posar els teus nodes, sobre els preus a Guifi.net hi ha un directori d'instaladors on ells mateixos es donen d'alta, la meva recomenació es que parleu amb varis instaladors de cara a que podeu estudiar i triar qui finalment us fará l'instalació :)

guifi.net/directori

Llista al Penedes

Tambe pots apuntar-te a la llista del penedes

https://llistes.projectes.lafarga.org/cgi-bin/mailman/listinfo/guifi-pen...

No facis cas de lo del certificat, son bona gent.

Jo també estic mirant d'engantxar-me al guifi.net

Hola Lourdes,

Soc el Sergi Baila, hauràs vist el meu node a la Zona Penedès projectat. Jo vaig coneixer guifi.net fa unes setmanes i també estic mirant de connectar-m'hi perque el tema internet a aquest poble està fatal! Imagino que no t'haig d'explicar res. Jo com que soc informàtic m'ho estic mirant de fer per mi mateix també perque es un tema que tècnicament m'interessa però tal com t'han comentat hi ha instal·ladors professionals que s'encarreguen i en el vostre cas potser ès la millor sol·lució per tal de tenir un suport professional.

Tot i que com et dic coneixo molt poc de guifi.net si us puc aclarir alguna cosa inclús en persona donat que estem molt a prop no tinc cap inconvenient. Podem quedar un dia si vols.

Salut i endavant!

PD: Gràcies al Joan Llopart per la "sessió iniciàtica" on em va aclarir moltes coses.

Si voleu, m'hi arribo una

Si voleu, m'hi arribo una hora i ho mirem sobre el terren. Per veure quins supernodes caldria posar, qui ho pot fer, si ho apadrina l'ajuntament, etc.

 

Banyeres (Priorat de Banyeres)

Bones a tothom,

soc el node 33620 i fa uns dies que també m'he assabentat del tema del guifi.net. Estic molt interessat en poder-me connectar a un dels supernodes més propers però després de seguir les indicacions vostres i haver supervisat amb un portàtil la visibilitat a casa, només puc veure el supernode LB-DLaBisbal, el qual em queda a 4.761 km. Em sabrieu dir quin equip m'es més adient per la distància que tinc? i si hi ha o es previst de cobir també la zona del Priorat de Banyeres amb un projecte de l'ajuntament de Banyeres?

 

Gràcies

No soc expert però...

La veritat es que jo no soc un expert però lo de mirar-ho amb un portatil et pot donar una idea però ho has d'agafar amb pinces.

Mirant des del teu node per distàncies i visibilitat (http://guifi.net/node/33620/view/distances) tens alguns nodes potencialment bons amb antenes client, com el primer que et surt. Aquestes antenes van a 5 GHz en aquest cas, no se si una distància de 3.2 km es massa, això t'ho diran els experts.

Et recomano que preguntis a la llista guifi-usuaris, hi ha més moviment que als comentaris dels nodes.

imatge de Tron

Si les conexións per clients es a 5Ghz

Es pot conectar sense problemes a 3,2Km amb una nano5 (no pas la loco5 que per potencia serviría per conectar a distancias molt mes curtes)

Salutacions